THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat önderliğinde gerçekleşen etkinlik, Kahramanmaraş’taki bir otelde düzenlendi. Programa; Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Kahramanmaraş Milletvekili ve eski Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi, THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, A Jet Genel Müdürü Kerem Sarp, THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Üyesi Murat Şeker ve diğer önemli isimler katıldı.
Programda konuşan Prof. Dr. Ahmet Bolat, Türk Hava Yolları olarak Kahramanmaraş’ın turizm potansiyeline inandıklarını vurgulayarak, şehrin kültürel, doğal güzellikleri ve gastronomi alanındaki zenginlikleriyle Türkiye’nin önde gelen şehirlerinden biri olduğunu belirtti. Bolat, turizmin ülke ekonomisine sağladığı katkıları da detaylarıyla paylaştı. Türk Hava Yolları’nın 2024 hedefleri arasında 85.2 milyon yolcu taşımak ve filosunu 500 uçağın üzerine çıkarmak da bulunuyor.
THY Yöneticileri, Kahramanmaraş’ın tanıtımı için önemli adımlar atmaya kararlı. Uzak Doğu ve Amerika’dan getirilecek turistlere özellikle Kahramanmaraş’ın yöresel lezzetlerinden biri olan Maraş dondurması tanıtılacak. Ayrıca, Kahramanmaraş’ı daha geniş kitlelere tanıtabilmek adına uluslararası pazarlarda tanıtım faaliyetleri gerçekleştirilecek.
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer ve diğer protokol üyeleri, turizmin Kahramanmaraş için önemine vurgu yaparak, şehrin hak ettiği yere ulaşacağına inandıklarını belirttiler. Kahramanmaraş’ın tanıtımı için yapılan çalışmaların şehrin yeni bir ivme kazanmasına katkı sağlayacağı düşünülüyor.
Devamı için: habergazetesi.com.tr
Reklam & İşbirliği: [email protected]