İsrail ve Filistin arasındaki gerginlik devam ediyor. ‘Kassam Tugayları’ isimli Filistinli grup, Tel Aviv’e roket saldırısı düzenlediğini açıkladı. Saldırıda 2 adet M90 roketinin kullanıldığı belirtildi.
Kassam Tugayları’nın açıklamasına göre, Tel Aviv’e yapılan roket saldırısının nedeni, İsrail’in Gazze Şeridi’ndeki katliamlarına ve Filistinlileri yerinden etmesine karşı bir tepki olarak gerçekleştirildi.
İsrail ordusu da konuya ilişkin açıklama yaparak, roketlerin Tel Aviv açıklarına denize düştüğünü bildirdi. Saldırı sonucunda herhangi bir can kaybı veya maddi hasar olmadığı belirtildi.
Bu gelişmeler, bölgedeki tansiyonun yüksek olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Taraflar arasındaki çatışmaların sona ermesi ve barışçıl bir çözüm bulunması umulmaktadır.
Reklam & İşbirliği: [email protected]