DOLAR 35,4894 0.05%
EURO 36,6582 0.23%
ALTIN 3.075,780,06
BITCOIN 35474242,68%
İstanbul

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İçişleri Bakanı Yerlikaya, İsmail Haniye Suikastını Lanetledi

İçişleri Bakanı Yerlikaya, İsmail Haniye Suikastını Lanetledi

ABONE OL
Temmuz 31, 2024 21:13
İçişleri Bakanı Yerlikaya, İsmail Haniye Suikastını Lanetledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçişleri Bakanı’ndan Sert Açıklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye’ye düzenlenen suikasta sert bir tepki gösterdi.

Alçakça Suikastı Lanetledi

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Masum insanları, çocukları, kadınları, yaşlıları öldürmekten bir an olsun geri durmayan işgalci İsrail, bu kez Tahran’da hain bir suikast düzenledi ve Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye’yi şehit etti. Bu alçakça suikasti lanetliyorum.” ifadelerini kullandı.

Filistin Davası Kutsal ve Devam Edecek

İçişleri Bakanı, Filistin davasının bu tür hain suikastlerle bitirilemeyecek kadar kutsal olduğunu vurgulayarak, “Haniye’ye Allah’tan rahmet, mazlum Filistin halkına başsağlığı diliyorum.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.