Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Yunusemre ilçesinde seyir halindeki bir otomobilden tabancayla havaya ateş ederek, o anları sosyal medyada paylaşan kişilerin peşine düştü. Şahısların “Her yerde patlatıyoruz baba, sıkıntı yok” şeklindeki tehdit dolu videosu üzerine harekete geçildi.
Polis ekipleri, şüphelileri tespit ederek operasyon düzenledi. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda C.D. (20), A.B. (20) ve İ.A. (17) isimli şüpheliler yakalandı. Ayrıca, şahısların olayda kullandıkları düşünülen kurusıkı tabanca da ele geçirildi.
Şüpheliler hakkında “Genel güvenliği tehlikeye sokmak” ve “Ateşli silahlar ve bıçaklar ile diğer aletler hakkında kanuna muhalefet” suçlarından işlem yapıldı. Ancak, adliyeye sevk edilen şüpheliler burada serbest bırakıldılar. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Bu tür tehlikeli ve toplumda endişe yaratan davranışların ciddi şekilde takip edilip önlem alınması önem arz etmektedir.
Reklam & İşbirliği: [email protected]